Djelatnosti

Zaton Holiday Resort

Od 2007. godine nositelj je titule SuperPlatz, prestižnog priznanja najvećeg europskog autokluba, njemačkog ADAC-a. 100 ha kultiviranog mediteranskog zelenila, 596 apartmana u kategoriji 4* i manjim dijelom u 3*, 378 klimatiziranih mobilnih kuća, 31 glamping šator i više od 1000 kamp parcela opremljenih suvremenim priključcima. Na raspolaganju gostima su i grijani otvoreni bazeni, 1,5 km duga pješčana plaža, cjelodnevni animacijski program, bogata gastronomska ponuda i mnogi drugi sadržaji i usluge. 

http://www.zaton.hr

Boutique Hostel Forum

Boutique hostel Forum je smješten u samoj povijesnoj jezgri Zadra svega nekoliko minuta udaljen od najvećih zadarskih atrakcija. Ime je dobio po antičkom forumu smještenom svega nekoliko metara od ulaza u hostel.

Osim jedinstvene lokacije i nenadmašnog pogleda na zadarski arhipelag i legendarni zalazak sunca, Boutique hostel Forum nudi sve što modernom putniku treba: grupne i privatne sobe, prostore za druženje, terasu za uživanje u zvjezdanom nebu, caffe bar i besplatni Internet... I naravno, insajderske savjete za uživanje u Zadru i okolici koje nije moguće pronači u vodiču.

http://hostelforumzadar.com

TH Praonica

TH Praonica po svojoj je tradiciji, kapacitetu i tehnologiji vodeći objekt takve vrste u Hrvatskoj. Osim osnovnih usluga pranja i transporta rublja klijenata, nudi i iznimno kvalitetnu uslugu najma rublja, radne odjeće i ostalog tekstilnog asortimana za hotele, restorane, zdravstvene ustanove i domove za njegu starijih, industriju i obrt. Osim navedenog,  u ponudi je i usluga najma, čišćenja i izmjene otirača na ulazima poslovnih prostora.

http://thpraonica.hr/

TH Catering

Iskusan TH catering tim spreman je udovoljiti zahtjevima organizacije raznih događanja, od privatnih proslava do poslovnih domjenaka, od rođendanskih ili svadbenih zabava do svečanih banketa. Individualnim pristupom u pripremi cateringa brinemo se o svim detaljima i željama klijenata: savjetujemo pri formiranju menija, posredujemo u odabiru mjesta održavanja te koordiniramo pri uređenju prostora te zabavi uzvanika.

http://www.thcatering.hr/

TH Catering Services

TH Catering Services od 1978. godine pomaže partnerima osmisliti i provesti najzahtjevnije događaje na on-shore i off-shore pogonima i industrijskim kompleksima.

Tim od 160 stalno zaposlenih profesionalaca sustavnim unaprijeđenjem znanja organizira cjelokupnu catering uslugu diljem svijeta.

Koordiniramo više od 400 vrhunskih hotelskih kuhara, konobara, pomoćnika, prilagođavamo uslugu potrebama i mogućnostima te nutricionističkim jedinstvenostima; svi djelatnici imaju potrebne profesionalne certifikate i kompetencije.

Cilj nam je trenutke užitka učiniti poticajem za kvalitetniji rad i dodatnom vrijednosti Vašeg poslovanja.

http://thservices.com.hr/hr/

Gradsko ugostiteljstvo

  • caffe’ bar Branimir
  • caffe’ bar Forum
  • caffe’ bar Callegro
  • caffe’ bar GUMA
  • caffe’ bar Zoilo

Smješteni na najatraktivnijim gradskim lokacijama, ugostiteljski objekti tvrtke Turisthotel već su godinama omiljeno okupljalište Zadrana i njihovih gostiju.

Na samom Forumu s pogledom na crkvu sv. Donata i zvonik katedrale, nalazi se nedavno preuređen caffe’ Forum te caffe' Callegro. Caffe' Forum raspolaže s velikom terasom koju od ostatka objekta dijeli najpoznatija zadarska ulica - Kalelarga. U prostoru Callegra i nekadašnjeg kina Zadar, nedavno je otvoren GUMA bar - mjesto za večernje izlaske. 

Ukoliko preferirate ispijati svoje omiljeno piće uživajući u pogledu na more, naša je preporuka caffe’ Branimir. Idealno lociran uz gradski most koji spaja zadarski poluotok s Branimirovom obalom. Odmah pored nalazi se i prostrani parking.

Caffe' Zoilo, koji je dobio ime po svecu zaštitniku Grada, nalazi se na Branimirovoj obali u sklopu upravne zgrade tvrtke.