Djelatnosti

Zaton Holiday Resort

Zaton Holiday Resort član je ekskluzivnog udruženja "Leading Campings of Europe". Prvi je hrvatski kamp koji ima privilegiju pripadati klubu od 32 europska vrhunska kampa. Od 2007 godine nositelj je titule ADAC BestCamping, prestižnog priznanja najvećeg europskog autokluba. 100 ha kultiviranog mediteranskog zelenila, 600 apartmana u kategoriji 3* i 4*, 300 klimatiziranih mobilnih kuća, 1.500 opremljenih kamp parcela, grijani otvoreni bazeni, 1,5 km duga pješčana plaža, cjelodnevni animacijski program, restorani, dućani, itd.

http://www.zaton.hr

Boutique Hostel Forum

Boutique hostel Forum je smješten u samoj povijesnoj jezgri Zadra svega nekoliko minuta udaljen od najvećih zadarskih atrakcija. Ime je dobio po antičkom forumu smještenom svega nekoliko metara od ulaza u hostel.

Osim jedinstvene lokacije i nenadmašnog pogleda na zadarski arhipelag i legendarni zalazak sunca, Boutique hostel Forum nudi sve što modernom putniku treba: grupne i privatne sobe, prostore za druženje, terasu za uživanje u zvjezdanom nebu, caffe bar i besplatni Internet... I naravno, insajderske savjete za uživanje u Zadru i okolici koje nije moguće pronači u vodiču.

http://hostelforumzadar.com

TH Praonica

Praonica rublja Turisthotel po svojoj je tradiciji, kapacitetu i tehnologiji vodeći objekt takve vrste u Hrvatskoj. Osim osnovnih usluga pranja i transporta rublja samih klijenata nudi iznimno kvalitetnu uslugu najma rublja, radne odjeće i ostalog tekstilnog asortimana za hotele, restorane, zdravstvene ustanove i domove za njegu starijih te industriju, obrt i građanstvo te uslugu najma, čišćenja i izmjenu otirača na ulazima poslovnih prostora.

http://thpraonica.hr/

TH Catering

Iskusan TH catering tim spreman je udovoljiti zahtjevima organizacije raznih događanja, od privatnih proslava do poslovnih domjenaka, od rođendanskih ili svadbenih zabava do svečanih banketa. Individualnim pristupom u pripremi cateringa brinemo se o svim detaljima i željama klijenata: savjetujemo pri formiranju menija, posredujemo u odabiru mjesta održavanja te koordiniramo pri uređenju prostora te zabavi uzvanika.

http://www.thcatering.hr/

TH Catering Services

TH Catering Services od 1978. godine pomaže partnerima osmisliti i provesti najzahtjevnije događaje na on-shore i off-shore pogonima, industrijskim kompleksima.*

Tim od 160 stalno zaposlenih profesionalaca sustavnim unaprijeđenjem znanja organizira cjelokupnu catering uslugu diljem svijeta.

Koordiniramo više od 400 vrhunskih hotelskih kuhara, konobara, pomoćnika, prilagođavamo uslugu potrebama i mogućnostima te nutricionističkim jedinstvenostima; svi djelatnici imaju potrebne profesionalne certifikate i kompetencije.

Cilj nam je trenutke užitka učiniti poticajem za kvalitetniji rad i dodatnom vrijednosti Vašeg poslovanja.

http://thservices.com.hr/hr/

Gradsko ugostiteljstvo

  • caffe’ bar Branimir
  • caffe’ bar Forum
  • caffe’ bar Callegro
  • caffe’ bar GUMA
  • caffe’ bar Zoilo
  • Bistro Krševan

Smješteni na najatraktivnijim gradskim lokacijama, ugostiteljski objekti tvrtke Turisthotel su već godinama omiljeno okupljalište Zadrana i njihovih gostiju.

Na samom Forumu s pogledom na crkvu sv. Donata i zvonik katedrale, nalazi se nedavno preuređen caffe’ Forum te caffe' Callegro. Caffe' Forum raspolaže s velikom terasom koju od ostatka objekta dijeli najpoznatija zadarska ulica - Kalelarga. U prostoru Callegra i nekadašnjeg kina Zadar, nedavno je otvoren GUMA bar - mjesto za svakodnevne izlaske bilo da se radi o jutarnjoj kavi ili večernjem druženju. Živopisni interijer, urbana glazba te radno vrijeme (10:00 do 24:00, vikendom i duže) razlikuju GUMU od ostalih Turisthotelovih ugostiteljskih objekata. 

Ukoliko preferirate ispijati svoje omiljeno piće uživajući u pogledu na more, naša je preporuka caffe’ Branimir. Idealno lociran uz gradski most koji spaja zadarski poluotok s Branimirovom obalom. Odmah pored se nalazi i prostrani parking.

Ostala 2 ugostiteljska objekta u vlasništvu tvrtke su dobili imena po svecima zaštitnicima Grada. Bistro Krševan se nalazi u sklopu zadarske Opće bolnice, a caffe' Zoilo na Branimirovoj obali u sklopu upravne zgrade tvrtke.