Opis poslova i odgovornosti:
obrađuje sve vrste namirnica i pripravlja jela prema postavljenim standardima u pansionskom restoranu
aranžira gotova jela te pomaže pri izdavanju istih
priprema potrebnu količinu namirnica za kuhanje na osnovu jelovnika i uputama šefa kuhinje
kuha jela u skladu sa normativima te odgovara za ukus i pravilno kuhanje
priprema hranu za pansionske obroke ili po narudžbi koja se nalazi u a la carte jelovniku
kontrolira kvalitetu (prema utvrđenim standardima) izdanih jela
poštivanjem HACCP sustava doprinosi kvaliteti namirnica u svim fazama rukovanja s istim
pravilno i savjesno koristi kuhinjski inventar, opremu i uređaje
ponaša se u skladu sa procedurama rada te primjenjuje mjere i sredstva zaštite na radu
Potrebna znanja, vještine i radno iskustvo:
spretnost, pouzdanost i kvaliteta rada
timski rad i spremnost na učenje
minimalno 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
Što nudimo:
posao tijekom cijele godine
rad u inovativnom i dinamičnom radnom okruženju
kontinuiranu edukaciju i uvođenje u posao kroz mentorstvo
organiziran topli obrok i prijevoz ili plaćen putni trošak