Pansionski kuhar (m/ž)

Opis poslova  i odgovornosti:

  • obrađuje sve vrste namirnica i pripravlja jela prema postavljenim standardima u pansionskom restoranu 

  • aranžira gotova jela te pomaže pri izdavanju istih

  • priprema potrebnu količinu namirnica za kuhanje na osnovu jelovnika i uputama šefa kuhinje

  • kuha jela u skladu sa normativima te odgovara za ukus i pravilno kuhanje

  • priprema hranu za pansionske obroke ili po narudžbi koja se nalazi u a la carte jelovniku

  • kontrolira kvalitetu (prema utvrđenim standardima) izdanih jela

  • poštivanjem HACCP sustava doprinosi kvaliteti namirnica u svim fazama rukovanja s istim

  • pravilno i savjesno koristi kuhinjski inventar, opremu i uređaje

  • ponaša se u skladu sa procedurama rada te primjenjuje mjere i sredstva zaštite na radu

Potrebna znanja, vještine i radno iskustvo:

  • spretnost, pouzdanost i kvaliteta rada

  • timski rad i spremnost na učenje

  • minimalno 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima

Što nudimo:

  • posao tijekom cijele godine

  • rad u inovativnom i dinamičnom radnom okruženju

  • kontinuiranu edukaciju i uvođenje u posao kroz mentorstvo

  • organiziran topli obrok i prijevoz ili plaćen putni trošak